Betaalmethoden

 

Bestellen bij de Bink-Klimaat staat voor snel, gemakkelijk en vooral veilig betalen. U kiest zelf één van de onderstaande eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure.

iDEAL

Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is de online betaalmethode voor onze Belgische klanten welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

 

Sofort Banking

Sofort Banking is de online betaalmethode voor onze Duitse klanten. Sofort Banking vereist geen registratie en is gemakkelijk te gebruiken.


Bankoverschrijving


 

Wanneer u een betaling wilt doen via een bankoverschrijving dient u er rekening mee te houden dat het enkele dagen kan duren voor het bedrag op onze rekening verschijnt. U wordt per email geïnformeerd wanneer wij het betaalde bedrag hebben ontvangen.
Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Overboeking.

 

Rembours

Een rembours betaling of onder rembours betalen werkt heel gemakkelijk.
Bij het afrekenen in je winkelwagentje kies je de optie 'rembours' (je ziet direct de kosten hiervoor).

Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verstuurd met eigen koerier.
Als de zending wordt aangeboden bij je aan de deur dan kan je de bezorger contant betalen.
Je ontvangt direct je bestelling van de postbode en een kwitantie van je betaling.

Onder rembours versturen is alleen mogelijk binnen Nederland.

 

Creditcard, Visa en Mastercard

Gerelateerde afbeelding

Bij ons kun je betalen met de creditcards van MasterCard en Visa. Betalen met creditcard online lijkt soms eng maar is 100% veilig, in ieder geval. De betaling verloopt via SSL-beveiligde server. Moeilijke termen maar wel veilig!  Zodra je creditcardgegevens gecontroleerd zijn en jij je 3D secure code hebt ingevoerd, versturen we direct je bestelling. Let op De Visa- & Mastercard transacties worden per direct belast in het account van de kaarthouders.