Over Bink Klimaat


Welkom bij de webshop van

Wij zijn de meest bekende airco webshop van Nederland waar u terecht kunt voor vrijwel elke airco type. Wij werken al jarenlang samen met de meest toonaangevende A-merken en bedienen heel Nederland met onze producten en airco installatieservice & onderhoud.

De online webshop waar kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid voorop staat en er waarde wordt gehecht aan ervaringen van onze klanten.


Altijd écht vakmanschap

Personeel maakt het verschil en wij kunnen met trots zeggen dat échte vakmannen tot de Bink familie horen. Echte kenners met meer dan 15 jaar ervaring binnen de installatiebranche, die keer op keer uitstekende service leveren met oog voor detail.
Samen met de nieuwste technieken en materiaal wordt de installatietijd door de monteur beperkt en kunnen we het betaalbaar houden voor u als particulier of bedrijf.

Airco specialisten die net een stap verder gaan voor onze klanten en streven naar perfectie. En dat zie je terug in het eindresultaat!

Kwaliteit staat centraal

Wij leveren en werken alleen met A-merk airco’s tegen de scherpst mogelijke tarieven. Ook zijn wij bekend om onze snelle levertijd, doordat vrijwel al onze modellen direct uit voorraad leverbaar zijn.
De kwaliteit van onze services waarborgen wij door uw airco-bestelling perfect af te handelen, onze vakkundige montage en jaarlijkse onderhoud aan uw airco.
Tot slot blijven we als bedrijf samen groeien, spelen we in op nieuwe ontwikkelingen en zijn we continu aan het innoveren om u de kwaliteit te kunnen bieden die klanten gewend zijn bij Bink Klimaat.

Voordelen van Bink Klimaat

- Voor 17:00 besteld, morgen in huis

- Monteurs met meer dan 15 jaar ervaring

- Alle aircosystemen scherp geprijsd

- A-merken direct leverbaar

- Landelijke dekking, altijd een deskundige in de buurt

- Snelle montage

- Persoonlijk advies via telefoon en/of email

Gratis advies of offerte

Een perfect werkende airco zorgt er ten alle tijden, voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Het is dan ook belangrijk om de juiste airco aan te schaffen dat past binnen uw ruimte en wensen.

Vraag daarom gerust om een gratis adviesgesprek aan of een vrijblijvende offerte. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw wensen samen te bespreken.

 

Voeg ons ook toe op onze social media kanalen voor leuke acties!

      https://www.facebook.com/bink.klimaat/

 https://www.instagram.com/bink.klimaat/