Mobiele Airco

€549,00

Mobiele airco

Het handige aan een mobiele airco is dat hij gemakkelijk verplaatsbaar is. Hierdoor kan je hem in meerdere ruimtes gebruiken. Mobiele airco’s zijn niet alleen handig omdat ze verkoelen maar kunnen ook kunnen verwarmen. Dus zowel geschikt voor in de winter als in de zomer. En als u hem niet meer nodig heeft verrijd u hem naar de opberglocatie tot u hem weer nodig heeft, scheelt ook weer til werk.

Verschillende soorten mobiele airco’s

De mobiele airco is als eerste te verdelen in een mono- of een splitsysteem. Het monosysteem voert de warme lucht af in de dezelfde ruimte als waar de lucht wordt gekoeld. Het split systeem van de mobiele airco zorgt er voor, door middel van een aparte condensor, dat de warme lucht afgevoerd wordt via een buis. Deze kan je bijvoorbeeld uit een raam of ruimte hangen zodat de warme lucht ook daadwerkelijk weg gaat. Opties die onze mobiele airco’s nog meer kunnen hebben:

• Zowel koelen als verwarmen
• Modern LED-bedieningspaneel
• Door het ergonomisch ontwerp en de vier zwenkwielen gemakkelijk te verplaatsen
• Timerfunctie
• Met infrarood afstandsbediening
• Flexibele afvoerslang van 1,5 meter

Mobiele airco’s verkoeling en ontvochting

Ook als je heel veel last hebt van te veel vocht in een bepaalde ruimte kan je de airco daar plaatsen. Houdt er wel rekening mee als je gebruik maar van het splitsysteem dat de ruimte waar je de mobiele airco plaatst wel goed afgesloten wordt. Dit kan bijvoorbeeld door een raamafdichtingsset. Hierdoor verlies je zo min mogelijk warme lucht of juist koude lucht. Ook is het erg belangrijk dat je bij de aanschaf van een mobiele airco er op let dat niet alle airco’s dezelfde oppervlakte dekken. Wil je advies hierover? Neem dan contact met ons op. Ook is het verstandig om op het energielabel en de hoeveelheid geluid dat de mobiele airco produceert mee te nemen bij de aanschaf van een airco. Hier adviseren wij u graag over.

Heb je vragen over de mobiele airco?

Wil je graag advies over de mogelijkheden? Je kan onze airco experts altijd bereiken. Telefonisch, per mail of via whatsapp. We helpen u graag verder!