Vloermodel Airco's

€1.799,00
€2.499,00
€1.599,00
€1.549,00
€2.599,00
€1.999,00

Vloermodel Airco Split Unit

Voor een vloermodel airco split unit kunt u hier alle topmerken onder één dak vinden. Bij Bink Klimaat bieden wij u de allernieuwste split unit vloermodellen. Direct uit voorraad leverbaar mét of zonder uitstekende montageservice.

Licht en compact vloermodel 

Een airco split unit vloermodel is een licht en compact model airco. Deze modellen zijn uitermate geschikt voor kleinere woon- en kantoorruimtes. Vloermodellen worden meestal laag aan de wand gemonteerd. Het is dus een ideale oplossing voor ruimtes waarbij het plafond bijvoorbeeld verlaagd is of wanneer er simpelweg geen ruimte voor is.

Montage split unit vloermodel 

De montage van een split unit vloermodel is belangrijk voor optimale werking van de airco. Onze ervaren monteurs kunnen de airco bij levering voor u installeren. Wij hebben een eigen team van monteurs met jarenlange ervaring in de installatiebranche. Hiermee bent u verzekerd van een perfecte werking van uw airco. Wij werken met de nieuwste tools en gereedschappen waardoor wij uw airco binnen een korte tijd kunnen installeren.

Voordelen van Bink-Klimaat 

Bink Klimaat is dé online airco leverancier van Nederland. Wij kunnen u alles vertellen over de split unit vloermodellen maar uiteraard ook over alle andere modellen airco’s die wij leveren. Onze voordelen kort op een rijtje:

• Split unit model voor 17:00 besteld? Morgen in huis
• Alle modellen direct uit voorraad leverbaar
• Uitstekende en voordelige montageservice
• 5 jaar garantie op uw vloermodel airco
• Scherpste tarieven van Nederland

Vragen over split unit vloermodel? 

Heb je vragen over de mogelijkheden wat betreft de split unit vloermodellen of de andere modellen die wij leveren? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Onze airco specialisten helpen u graag verder!