Cassettemodel Airco's

€1.849,00
€1.599,00
€2.749,00
€2.249,00
€3.299,00
€2.299,00
€3.099,00
€2.449,00
€2.699,00
€2.499,00
€2.099,00

Cassette Airco Split Unit

Cassette airco kopen? Wij bieden u een uitgebreid assortiment split unit cassette airco modellen van verschillende topmerken. Onze airco specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze split unit cassette airco’s en adviseren u graag wat voor u de beste keuze is.

Cassette Airco Split Unit Zakelijk

Cassette airco’s zijn uitermate geschikt om te installeren in uw kantoor, kledingwinkel, kapperszaak, koffiezaak etc. Veel ondernemers willen de uitstraling en interieur van hun zaak niet aantasten. Een cassette airco is dan ideaal. De cassette airco wordt vrijwel onzichtbaar in het plafond verwerkt. Het ziet er dus niet alleen fraai uit maar zorgt voor het perfecte binnenklimaat voor u én uw klanten.

Cassette Airco Split Unit Particulier

We zien steeds meer dat cassette airco’s ook thuis worden geïnstalleerd. Dit is mogelijk wanneer u over een systeemplafond beschikt. Vaak hebben particulieren dan een minder krachtig model nodig omdat het om kleine ruimtes gaat zoals bijvoorbeeld een slaapkamer of een woonkamer. Geen systeemplafond? Bekijk dan hier onze andere uitstekende airco oplossingen voor in huis.

 

Cassette Airco Split Unit Installeren

Wij kunnen jouw cassette airco installeren maar uiteraard heb je ook de mogelijkheid om dit zelf te doen. Onze monteurs hebben allen jarenlange ervaring in de installatiebranche. Jouw cassette airco wordt met zorg in het planfond verwerkt en u bent verzekerd van een perfecte afwerking. Meerdere ruimtes tegelijk controleren met een cassette airco? Bekijk dan hier ons assortiment multi-split cassette airco’s.

Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over een cassette airco split unit of wil je weten wat voor mogelijkheden wij nog meer bieden? Bel ons gerust voor de mogelijkheden of stuur een whatsapp.