Wandmodel Airco's Multi Split

€399,00
€449,00
€549,00
€299,00
€399,00
€229,00
€499,00
€449,00
€749,00
€349,00
€699,00
€285,00

Wandmodel Airco Multi Split

Multi split wandmodel airco aanschaffen? Wij leveren multi split wandmodellen direct uit voorraad en kunnen deze op locatie komen installeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kies voor een gratis adviesgesprek.

Wandmodel perfect voor elke ruimte

Met een multi split wandmodel heeft u de optie om met één buitenunit in meerdere ruimtes het klimaat te beheersen. Wandmodel airco’s zijn geschikt voor vrijwel elke ruimte omdat deze airco’s hoog tegen de wand worden gemonteerd. Ze zijn onopvallend, geluidloos en ruimte besparend. Onze multi split wandmodel airco’s zijn dus ook ideaal voor kleinere ruimtes in uw woning of kantoorruimte.

Multi split airco wandmodel installeren

Het installeren van een multi split wandmodel kunt u bij ons overlaten aan echte aircospecialisten. Onze monteurs komen bij u langs om het wandmodel op exact de juiste wijze te monteren. Wij werken met de nieuwste gereedschappen en kunnen de montagetijd beperkt houden. Dat scheelt u tijd en geld! Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om uw eigen wandmodel te installeren.

Multi split wandmodellen bij Bink Klimaat

Ook voor een multi split wandmodel airco bent u bij Bink Klimaat aan het juiste adres. Wij geven u maar liefst vijf jaar garantie op onze wandmodellen en leveren deze uiteraard tegen de scherpste tarieven van Nederland. Daarnaast zij al onze modellen voorzien van de nieuwste technieken en allen zeer milieuvriendelijk. Dankzij onze multi split wandmodel airco’s zult u jarenlang kunnen genieten van ideaal binnen klimaat.

Offerte aanvragen voor wandmodel

Heeft u vragen over de mogelijkheden wat betreft een wandmodel airco? Vraag dan een vrijblijvend advies gesprek aan met één van onze specialisten. Zij kunnen u altijd een offerte toesturen. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen of gebruik maken van onze live chat.