Vloermodellen Multi Split Systemen

€999,00
€799,00
€899,00
€949,00
€849,00
€929,00
€1.399,00

Vloermodellen Multi Split Systemen 

Vloermodel airco’s zijn verkrijgbaar in een split unit of multi-split systeem. De multi-split vloermodellen in ons assortiment zijn afkomstig van betrouwbare merken zoals Panasonic en Mitsubishi. Lees hier meer over onze vloermodel airco’s met een multi-split systeem en de voordelen die deze modellen u bieden.

Vloermodel airco’s besparen ruimte 

Vloermodel airco’s worden laag aan de muur of net boven de vloer geïnstalleerd. De vloermodellen vertonen gelijkenis met een radiator en zijn daardoor gemakkelijk weg te werken in een ruimte. Daarnaast zijn vloermodel airco’s een uitkomst voor kleinere ruimtes of plekken waar de ruimte beperkt is door bijvoorbeeld een laag plafond. Met een multi-split systeem airco beschikt u over één buitenunit en tot vijf binnenunits. Zo verwarmt of verkoelt u met deze airco eenvoudig meerdere ruimtes.

Montage regelen voor een multi-split vloermodel? 

Bij Bink Klimaat hebben we een eigen team met ervaren monteurs. Zij monteren uw vloermodel airco met multi-split systeem in een handomdraai. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur en gereedschappen beperken onze monteurs de montagetijd tot een minimum. Schakelt u ons montageteam in, dan garanderen wij een perfecte installatie van uw multi-split vloermodel airco.

Voordelen van Bink Klimaat 

Bent u van plan een vloermodel airco met multi-split systeem aan te schaffen bij Bink Klimaat? Dan brengt dit vele voordelen met zich mee. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in de airco branche, dus niet alleen op het gebied van vloermodel airco’s. Daarnaast zijn onze modellen direct uit voorraad leverbaar en staat er altijd een ervaren montageteam klaar om de airco voor u te installeren. Maak gebruik van onze kennis en kunde en bestel uw airco bij Bink Klimaat!

Vragen over een multi-split vloermodel?

Heeft u interesse in een vloermodel airco met multi-split systeem? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Ook kunt u een appje sturen of gebruik maken van onze handige chatfunctie. Wij vertellen u graag meer over de vloermodellen met multi-split systeem of over onze vele andere aircomodellen.