Cassettemodellen Multi Split Systemen

€1.099,00
€799,00
€999,00
€1.599,00
€799,00
€879,00
€1.149,00
€899,00
€1.399,00

Cassettemodellen Multi Split Systemen 

Cassettemodel airco’s zijn ideaal voor grotere ruimtes die binnen korte tijd de juiste temperatuur moeten bereiken. Daarnaast kunnen cassettemodel airco’s vaak in het plafond geïntegreerd worden, zodat ze minder goed zichtbaar zijn in een ruimte. U kunt hier meer lezen over onze cassettemodel airco’s met multi-split systeem en de voordelen die ze u bieden.

Een ideaal klimaat met cassettemodel airco’s

Een cassettemodel airco is zeer krachtig en zorgt binnen mum van tijd voor een ideale temperatuur in een ruimte. De units van een cassettemodel airco blazen de lucht in verschillende richtingen. Zo wordt de temperatuur in iedere ruimte op een regelmatige wijze verdeeld. Het cassettemodel kan ook gebruikt worden voor het verversen van de lucht. Dit model wordt vaak gebruikt voor bedrijven, maar is ook uitermate geschikt voor particulieren. Kiest u voor een cassettemodel met multi-split systeem, dan maakt u gebruik van één buitenunit en tot vijf binnenunits. Geniet op ieder moment van de ideale temperatuur met een airco van Bink Klimaat!

Een cassettemodel airco laten installeren? 

Ons ervaren team van monteurs installeert uw cassettemodel airco met multi-split systeem met gemak. Zij beperken de montagetijd tot een minimum door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur en gereedschappen. Wij raden u daarom aan om uw cassettemodel airco te laten installeren door onze vakmensen, zeker wanneer u deze wilt integreren in het plafond. Doordat we de werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, bent u altijd verzekerd van een perfecte resultaat.

Voordelen van Bink Klimaat 

Heeft u interesse in een cassettemodel airco met multi-split systeem? Dan geven wij u graag advies over de juiste keuze voor uw woning of bedrijfspand. Wij bieden u alle voordelen van onze jarenlange ervaring en kennis met cassettemodel airco’s. Daarnaast leveren én monteren we snel, omdat alle modellen direct uit voorraad leverbaar zijn.

Vragen over een multi-split cassettemodel? 

Heeft u interesse in een vloermodel airco met een multi-split systeem? Neem contact met ons op door te bellen, een appje te sturen of met ons te chatten. Wij vertellen u graag meer over onze cassettemodellen of andere aircomodellen.