Buitenunits - Multi Split

€1.499,00
€1.599,00
€1.699,00
€2.099,00
€1.199,00
€1.249,00
€1.849,00
€3.949,00
€2.199,00
€1.299,00
€1.399,00
€1.999,00

Buitenunit multi split

Airco nodig voor uw pand? Dan is de buitenunit multi split een aanrader. Met een multisplit systeem kunt u meerdere binnenunits aansluiten op één buitenunit. Hierbij maakt het niet uit dat de binnenunits over verschillende capaciteiten beschikken. Ook behoud het de individuele instelmogelijkheden per ruimte. Dit gaat tot wel vier binnendelen op één buitendeel. Hierdoor kunnen alle binnenunits bijvoorbeeld met één afstandsbediening gelijktijdig bediend worden. Zo kan u dan alle vier de units op koelen of verwarmen instellen.

Buitenunit multi split kopen

Een buitenunit multi split kopen kan zeker bij Bink Klimaat. Met een buitenunit multi split kunt u de perfecte omstandigheden creeeren in uw pand. De juiste temperatuur en dat door u gekozen. Geen last meer van kou tijdens de winter en geen last van benauwde ruimtes tijdens de zomer. Dit is niet alleen geschikt voor kantoren maar ook voor thuis gebruik. Denk hierbij aan airco in de slaapkamer voor een optimaal slaapklimaat. Daarnaast is een enkele buitenunit multi split ook nog eens economisch voordelig.

Buitenunit multi split op kantoor

Naast dat je de buitenunit multi split goed thuis kan gebruiken is het ook perfect voor bijvoorbeeld op kantoor. Het kan ervoor zorgen dat er per ruimte een ander klimaat is juist dat het overal het perfecte klimaat reguleert. Waar u zich alleen nog maar hoeft te focussen op het werk. Omdat de buitenunit multi split aangesloten kan worden op vier binnenunits is het ook voor kleinere bedrijven erg aantrekkelijk. Want dan kan u tot 4 ruimtes reguleren. Maar ook voor grotere bedrijven is het een perfecte oplossing aangezien er erg gemakkelijk ook meerdere buitenunits geplaatst kunnen worden.

Heb je vragen over de buitenunit multi split?

Wil je graag advies over de mogelijkheden? Je kan onze airco experts altijd bereiken. Telefonisch, per mail of via whatsapp. We helpen u graag verder!