Multi Split Airco Systemen

€1.499,00
€1.599,00
€1.699,00
€2.099,00
€1.199,00
€1.249,00
€399,00
€1.849,00
€3.949,00
€449,00
€2.199,00
€1.299,00

Multi-split airco 

Een multi-spilt airco aanschaffen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij bieden u een uitgebreid assortiment multi spilt airco’s. Uiteraard tegen de scherpste tarieven van Nederland inclusief uitstekende service en montagemogelijkheden!

Wat is een multi-split airco? 

Multi-split airco systemen zijn geschikt om meerdere ruimtes in uw woning of kantoor tegelijk te koelen of te verwarmen. Door gebruik te maken van een multi-spilt model kunt u met één buitenunit tot vijf binnen units aansluiten. Elke ruimte kunt u apart instellen. Dit zorgt voor een perfecte temperatuurregeling per ruimte in uw woning of kantoor. Dit resulteert jaarlijks in extra energiebesparing en dus kosten!

Verschillende modellen 

Ervaar het hele jaar door schone en frisse lucht in uw gehele woning of kantoor. Wij bieden verschillende multi-split modellen waaruit u deze keuze heeft:
• Vloermodellen multi-split systemen [binnenunits] 
• Wandmodellen multi-split systemen [binnenunits]
• Casettemodellen multi-split systemen [binnenunits]
• Multisplit buitenunits

Onze ervaren airco specialisten adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden en de voor- en nadelen van de verschillende modellen in uw specifieke situatie.   

Vakkundige montage multi-split airco 

Wij hebben een eigen team van ervaren monteurs. Zij hebben allen een ruime ervaring in de installatie branche en beschikken over de vereiste vakdiploma’s. Zij kunnen als geen ander uw multi-split airco monteren. Door het gebruik van nieuwe apparatuur en gereedschappen weten onze monteurs de montagetijd zo kort mogelijk te houden om het voor u zo voordelig mogelijk te houden!

Contact opnemen 

Heb je vragen over de multi-split airco of de verdere mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u elke werkdag telefonisch te woord staan. Daarnaast zijn wij ook per whatsapp en e-mail te bereiken.